Sobre La Llengua Vietnamita

A quins països es parla la llengua Vietnamita?

El vietnamita és la llengua oficial Del Vietnam i també es parla A Austràlia, Cambodja, Canadà, França, Alemanya, Laos, Filipines, Tailàndia, Estats units i algunes parts de La Xina.

Quina és la història de la llengua Vietnamita?

La Llengua Vietnamita és un membre De la família lingüística Austroasiàtica, que inclou llengües parlades a diverses regions Del Sud-Est Asiàtic. Originalment es creia que la llengua era de principis del segle 9, però es creu que el vietnamita actual deriva d’una forma de la llengua parlada al nord Del Vietnam a mitjans del segle 17.
El vietnamita és una llengua tonal, és a dir, utilitza tons (nivells de to) per distingir paraules i significat dins de les paraules. També és una llengua monosílaba, és a dir, moltes paraules estan compostes per una sola sílaba. El vietnamita s’escriu utilitzant un alfabet llatí modificat, una versió de l’escriptura Tradicional Xinesa coneguda com a chu nom, i una versió Del canji Japonès coneguda com a ch n umm.
L’idioma oficial Del Vietnam, El Vietnamita, ha estat fortament influenciat Pel Xinès al llarg dels segles. També hi ha hagut fortes influències del francès, el portuguès i l’anglès. Avui dia, hi ha tres estils diferents d’escriptura Del Vietnamita: escriptura oficial, escriptura literària i escriptura coloquial.

Quines són les 5 persones que més han contribuït a La Llengua Vietnamita?

1. Nguy cohn Du (1766-1820): Poeta Vietnamita De gran prestigi, més conegut pel seu poema èpic.
2. Phan B Uci Ch Umu (1867 – 1940): líder I historiador Nacionalista, a qui se li atribueix l’establiment del vietnamita modern com a llengua escrita.
3. H Ch Chí Minh (1890 – 1969): Va Portar Vietnam a la independència el 1945 i és la figura més famosa i influent de la història del país.
4. (1872-1928): Conegut erudit i estadista, és autor de diverses obres importants sobre la història I la cultura Vietnamita.
5. Ph umm Quang S Ucng (1926-2011): Poeta, crític literari i lingüista més conegut per les seves immenses contribucions al desenvolupament De la llengua Vietnamita.

Com és l’estructura De la llengua Vietnamita?

La Llengua Vietnamita és una llengua tonal, el que significa que una mateixa síl * lable pot tenir diferents significats depenent del to de veu en què es pronuncia. També és un llenguatge analític, és a dir, que les paraules es formen a partir d’unitats més petites (sobretot, partícules gramaticals i modificadors de paraules). L’idioma Vietnamita s’escriu utilitzant un alfabet basat en llatí, amb signes diacrítics addicionals per denotar tons. Finalment, com Que Vietnam ha estat fortament influenciat per la cultura Xinesa, la llengua parlada també conté moltes paraules manllevades Del Xinès.

Com aprendre l’idioma Vietnamita de la manera més correcta?

1. Feu una classe De vietnamita. L’aprenentatge de qualsevol idioma es fa millor amb un professor en un entorn d’aula. Cerqueu una classe qualificada que s’adapti al vostre nivell d’habilitat i que tingui professors nadius.
2. Practica parlar amb parlants nadius. Busqueu parlants nadius o socis d’intercanvi d’idiomes per practicar la vostra pronunciació i ampliar el vostre vocabulari.
3. Fer ús dels recursos. Aprofiteu llibres, cursos d’àudio, cursos en línia i altres materials d’aprenentatge que us poden ajudar a entendre millor l’idioma.
4. Escolta i llegeix constantment. Intenta escoltar una emissora De ràdio Vietnamita o veure pel lícules En Vietnamita tan sovint com sigui possible. Això us ajudarà a acostumar-vos al so de la llengua. A més, llegir diaris O literatura Vietnamites augmentarà la vostra comprensió de la gramàtica i el vocabulari.
5. Memoritza frases habituals. Memoritzar frases habituals En Vietnamita us ajudarà a comprendre els conceptes bàsics de l’idioma ràpidament i us facilitarà la creació de converses.
6. Sigues coherent. Aprendre una llengua requereix temps i pràctica. No espereu que parleu amb fluïdesa durant la nit; en lloc d’això, intenteu dedicar almenys uns minuts cada dia a estudiar i practicar.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir